SUP-JOOGA

SUP-jooga vie harjoituksesi pois matolta veden päälle! SUP-laudalla yogaharjoitus on paitsi hauskaa, myös haastavaa ja mikä parasta voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta, upeista maisemista ja rentoutua kuunnellen veden ja luonnon ääniä. SUP-jooga tunti on täydellinen harjoitus koko keholle, jossa yhdistyy voima ja venyttely. Harjoittelu kehittää erityisesti tasapainoa ja kehon hallintaa. Harjoituksessa syvät lihakset ja erityisesti keskivartalon lihakset työskentelevät extra paljon. Harjoituksen kruunaa rentoutuminen SUP-laudan päällä, jossa niin mieli kuin keho saavat rauhoittua ja palautua harjoittelusta. Voit kuunnella ja nauttia laineiden liplattelusta, kesäisestä suvituulesta ja upeista luonnon äänistä.

SUP-JOOGATUNTI

SUP-joogatunnille voivat osallistua kaikki eikä aikaisempi yoga kokemus ole välttämätön. Iloinen ja avoin mieli, halu kokeilla uutta ja uimataito riittävät aloittamaan yogaharjoittelun laudan päällä.

Pukeudu mukaviin urheiluvaatteisiin, joissa sinun on helppo liikkua ja venytellä. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa, jotta voit tarvittaessa keventää tai lisätä vaatteita säätilan mukaan.

Hinta: 28€/hlö 

Ilmoittautuminen ja tulevat kurssit: http://www.varaaheti.fi/twentyknots/

Kesto: 1.5 tuntia

Ennakkovaatimukset:

  • Tunnille osallistuessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa SUP-melontakokemusta, jooga-kokemusta tai aktiivista urheilutaustaa. 
  • Vaadimme tunnille osallistuvilta uimataitoa.
  • Otathan yhteyttä mikäli oma taitotasosi askarruttaa ja haluat tietää lisää kurssista. Jutellaan yhdessä ja katsotaan sinulle sopiva vaihtoehto: +358 44 7688464