Fanatic Finland | Water Crew

Mia Talvasto I SUP-retkeily 

Social media: Twitter @RouvaSuppaa I www.RouvaSuppaa.com I Youtube rouvasuppaa.com 
Weapon of choice: Falcon Air 12’6”

Mian RouvaSuppaa -blogia ja SUP-seikkailuita on ollut suuri ilo seurata vuosien varrella. Suppailukohteita Mian on kiertänyt ympäri Suomea ja ulkomaillakin mm. Nizzassa ja Kööpenhaminassa. Jos hyvällä fiiliksellä kirjoitetut suppailuvinkit ja melontapaikat kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti laittaa tämä blogi seurantaan! 

Suosikki melontakohdeErityiskiinnostuskohteet ovat joet: virtausta, mukavaa mutkittelua, vaihtuvia maisemia ja koskaan ei tiedä mihin jää evästä kiinni. Lisäksi Mia tykkää tutustua uusiin SUP-kohteisiin niin koti- kuin ulkomailla. Lauta autoon ja menoksi!

Tulevan kauden tavoitteetTulevana kautena Mia toivoo tekevänsä pidempiä retkiä, kokevansa uusia SUP-paikkoja ja saavan lisää kokemusta haastavammistakin tuulista. Niin, ja aikoo kokeilla purjelautailua!

 

Mia Dillemuth I Purjelautailu 

Instagram: @medillemuth 

Weapon of choice: Gecko 133L 

Asennetta, reippautta ja sisukkuutta ei Mian purjelautailuasenteesta puutu. Olemme päässeet seuraamaan viimekauden aikana Mian kehitystä ensimmäisestä purjelautailukerrasta plaanauksen ensikosketukseen. Mia on loistava esimerkki siitä miten säännöllisellä harjoittelulla ja asenteella pääsee pitkälle. Treenit jatkuvat tulevalla kaudella ja purjelautailu onkin siitä mahtava laji että jokaisella kerralla tulee aina uusia oivalluksia välineistä olosuhteiden ymmärtämiseen. 

 

Jaakko Kallio I SUP-kilpailut ja -retkeily 

Instagram ja Twitter:  @Jaakkokallio
Weapon of choice: Strike 14’0” & Carbon Pro 100

Jaakko on seikkailija ja kestävyysurheilija, jonka löydät ympärivuoden ulkoa niin suplaudalta, metsäpolulta tai kiipeilyseiniltä. Tulevalla kaudella Jaakko ja Fanaticin Strike -lauta kiertävät Suomen SUP-kisoja ja erilaisia SUP-reittejä.

Suosikki melontakohde: Itämeri 
Kauden tavoitteetPitää hauskaa rakkaan lajin parissa, löytää uusia spotteja ja kokemuksia. Kehittyä suppaajana ja pärjätä etenkin pitkän matkan kisoissa. Viedä lajin ilosanomaa eteenpäin.


 

Janne Niini I SUP-surffaus ja -retkeily 

Instagram: @zei73 & @coldwatersup 

Weapon of choice: All Wave 8,9" HRS

Mitä kovempi myrsky ja isommat aallot, sitä varmemmin voit bongata Jannen SUP-laudalla haastamassa Itämeren aaltoja ja etsimässä uusia spotteja. Kylmän veden surffaus ja suppaus on ollutkin Jannen intohimo jo pidemmän aikaa ja hän perustikin hauskan Instagram-yhteisön nimeltä: @coldwatersup muutama vuosi sitten. Kylmien vesien suppailuista kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti laittaakin kyseinen kanava seurantaan!

Suosikki melontakohde: Hankoniemen ympäristö
Tulevan kauden tavoitteet: saada tehtyä kunnon downwind-retki Suomessa, löytää uusia spotteja SUP-surffiin (pienetkin "kliinit" aallot toimii SUPille!), meloa enemmän myös Tour/Race/Downwind-laudalla, kokeilla joki-SUP hommia mahdollisesti

 

 Kuva: Elina Manninen 

 

 

Haemme Fanatic Finland WaterCrew -porukkaan intohimoisia SUP- ja purjelautailijoita!

Keräämme tulevalle kaudelle monipuolisen porukan intohimoisista vesilläseikkailijoista. Pystymme tarjoamaan laadukkaita Fanatic -varusteita tiimialennuksella sekä lainavälineitä aalto SUP-laudoista, koski- ja retkimalleihin.

Emme etsi vain kilpailijoita vaan meille tärkeintä on aito ja vahva intohimo lajiin omalla ja uniikilla tavalla. Toivomme että innostat ja motivoit ihmisiä oman kohderyhmäsi ympärillä sekä jaat kokemuksiasi mielelläsi sosiaalisessa mediassa. Sinulla voi olla mielessäsi myös kertaluontoinen seikkailu, jota varten tarvitset lainavarusteita. 

Kerro meille mikä on sinun tyylisi nauttia vesillä ja innostaa muita, niin jutellaan lisää! 

Laita meille viestiä osoitteeseen: info@twentyknots.fi

  • Mikä on sinun erityisala SUP- tai purjelautailun ympärillä
  • Miten ja missä kanavissa jaat kokemuksiasi muille
  • Minkälaisia varusteita olisit vailla 

Innolla yhteydenottoa odottaen, TwentyKnots Team

Fanatic Finland WaterCrew